کفپوش اپوکسی اولین انتخاب مجموعههای ساختمانی برای امور مختلف است. در ادامه با ما همراه باشید تا اجرای پروژه، نحوه قیمت گذاری و نمونه کارهای انجام شده را با هم بررسی کنیم.
کفپوش اپوکسی چیست و چه کاربردی دارد؟
کفپوش اپوکسی نوعی از کفپوش های مدرن و مقاوم است که امکان اجرا و پیاده سازی آن بر روی موزاییک، سنگ، سرامیک، سیمان، فلزات و بتن وجود دارد. کفپوش اپوکسی از نوعی ماده پلیمری تولید شده است و از لحاظ زیبایی و دوام گزینه های کارآمد و به صرفه می باشد.
از انواع کفپوش های اپوکسی مانند کفپوش پلی یورتان در صنعت نفت و گاز، نظامی، پتروشیمی، خودروسازی، آرایشی و بهداشتی، فولاد و به ویژه در مراکزی مانند آزمایشگاه ها، درمانگاه ها، بیمارستان ها، سالن های ورزشی، پارکینگ ها، اماکن تجاری، مسکونی و اداری استفاده می کنند.
ساختار اپوکسی
در یک تعریف ساده و کلی کفپوش اپوکسی را می توان به عنوان سطوح کفپوشی تعریف کرد که شامل چندین لایه اپوکسی بر روی کفی ها با عمقی حدود دو میلی متری می باشد. در واقع کفپوش های اپوکسی از سیستمی دو بخشی ایجاد شده اند، یعنی نوعی ترکیب از رزین های پلیمری و هم چنین یک دسته از سخت کننده ها که مشابه با چسب اپوکسی هستند.
وقتی که این مواد به طور درست و صحیح با یک دیگر مخلوط شوند، هاردنر و رزین اپوکسی نسبت به همدیگر واکنش نشان داده و در نتیجه یک پیوند شیمیایی با کف را ایجاد می کنند. این پیوند شیمیایی نیز می تواند یک ماده پلاستیکی سفت به وجود بیاورد که مقاوم و بادوام در برابر تخریب می باشد.
مزایا و ویژگیهای کفپوش اپوکسی
- قابلیت شستشو با تعداد دفعات بالا
- عایق الکتریکی
- مقاومت در برابر حریق
- قابلیت اجرایی بر روی انواع سطوح
- اقتصادی بودن به نسبت سایر متریال های موجود در بازار
- دارای مقاومت شیمیایی بالا
- زیبایی بصری و تنوع در طراحی و رنگ بندی
- قابلیت کاربرد در محیط های اتاق تمیز (Clean Room) و محیط های آنتی باکتریال
- دارای قابلیت کانداکتیو و آنتی استاتیک
- سهولت در شستشو و مقاومت در برابر نفوذ رطوبت از سطح
- سبک بودن نسبت به اکثر انواع کفپوش مورد استفاده در صنعت
- مقاومت در برابر انواع اسید، قلیا ،روغن ،خوردگی ،ضربه و سایش (حسب نوع کاربری)
- دارای طول عمر مناسب
کاربردهای گوناگون کفپوش اپوکسی
کفپوش های اپوکسی به علت ویژگی های مانند تنوع در قیمت، نصب ساده و کیفیت بالا قابل استفاده برای مکان های مختلفی هستند. سطح صیقل داده شده کفپوش های اوبوکسی از عوامل مهم دیگری است که کاربرد و مصرف آن را گسترش داده است. از مهم ترین موارد استفاده کفپوش های اپوکسی می توان به دکوراتیو ساختمان، پارکینگ و سالن های ورزشی، اشاره کرد. البته با توجه به نوع پروژه در بخش هایی مانند انبار، منازل، بیمارستان ها، مجتمع های تجاری و پایگاه های نظامی نیز استفاده می شود.
کفپوش اپوکسی صنعتی
کفپوش اپوکسی صنعتی در بخش های صنعتی به کار برده می شود که دارای ترافیک بالایی هستند. این کفپوش ها به ویژه جهت استفاده در فضاهایی طراحی شده اند که در آن ها از ماشین آلات سنگین و تجهیزات سنگین استفاده می شود.
چون اصطکاک و میزان بار این ماشین آلات معمولاً از حد معمول بیش تر است، بنابراین کفپوش هایی که در این مکان ها استفاده می شود باید ضخامتی بیش تر از ۳ میلی متر داشته باشند که بتوانند سنگینی این بار را تحمل کنند.
کفپوش اپوکسی پارکینگ
کفپوش پارکینگ در کنار مقاومت مکانیکی بسیار بالا در برابر ترافیک و رفت و آمد مداوم، زیبایی خاصی نیز دارد که این ۲ فاکتور این دسته از کفپوشهای اپوکسی را به انتخاب اول طراحان برای پارکینگ های ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی تبدیل کرده است. سطوح بتنی ، موزاییک و سنگ شده از جمله سطوحی هستند که کفپوش اپوکسی پارکینگ میتواند بر روی آنها استفاده شود تا موجب افزایش کارایی و جذابیت سطح شود.
کفپوش اپوکسی بهترین انتخاب برای پارکینگ مجتمع تجاری، اداری و مسکونی شما خواهد بود.
کفپوش اپوکسی مجتمع تجاری و اداری
کفپوش های اپوکسی که در مجتمع های تجاری اداری و مراکز خرید استفاده می شوند تاثیر بسیاری در رونق کسب و کار و جلب توجه مشتریان دارد. یکی از گزینه های رقابتی در این مکان ها استفاده از کفپوش های اپوکسی است که از دوام، زیبایی و بالایی برخوردار هستند و به علت عدم لغزندگی، مقاومت در برابر حرارت، ایمنی و کاهش سر و صدا از مهم ترین گزینه ها می توانند یک انتخاب خوب و جذاب برای مکان ها باشند.
البته اجرای کفپوش اپوکسی در این مکان ها دقت و ظرافت بالایی را می طلبد که باید توسط افراد ماهر و با تجربه انجام شود.
کفپوش اپوکسی دکوراتیو
اگر به دنبال زیبایی منحصر بفرد هستند، کفپوش اپوکسی دکوراتیو برای تامین نیاز شما طراحی شده است. کفپوش اپوکسی دکوراتیو از جمله کفپوش اپوکسی است که دارای پوشش اپوکسی از نوع رزین ترموست است. این دسته از کفپوشها به این علت طرحهای سه بعدی در ترکیبشان میتوانند ظاهری خاص به فضا ببخشند و در عین حال ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی عالی را نیز دارند.
کفپوش اپوکسی بیمارستان و مطب
گاهی اوقات از کفپوش ها در مراکزی مانند بیمارستان ها، مطب ها و کلینیک ها نیز استفاده می کنند. کفپوش هایی که در این مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند، معمولاً دارای خاصیت آنتی باکتریال هستند و مقاومت خوبی در برابر میکروب ها و عفونت ها و باکتری ها دارند، از طرفی نیز به راحتی قابل شستشو می باشند. کفپوش هایی که برای مکان ها استفاده می شوند باید بتوانند به طور کامل سطوح را بپوشانند و هیچ درزی باقی نماند. چون در این گونه مکان ها عدم آلودگی اهمیت بسیار زیادی دارد.
کفپوش اپوکسی ساختمان مسکونی و ویلا
به صرفه بودن و قابلیت شستشوی آسان در کفپوش اپوکسی ساختمان مسکونی و ویلاها از ویژگی های خاص این نوع کفپوش ها در دکوراسیون های داخلی و محوطه سازی منازل می باشند. نمای داخلی ساختمان ها در هنگام استفاده از کفپوش های اپوکسی جلوه، چشم نواز و زیبا به خود می گیرند، از طرفی طول عمر بالا و وزن کم این کفپوش ها از دیگر عللی می باشد که مصرف کنندگان را مجاب به استفاده از این کفپوش ها در دکوراسیون داخلی ساختمان ها می کند. در واقع یکی از گزینه های انتخاب کفپوش های اپوکسی استفاده از آن ها در ساختمان های مسکونی و ویلاها می باشد.
بهبد صنعت پارسا با بهره گیری از تیم مجرب، ساختمانها و ویلاهای خصوصی و دولتی بسیاری را با بهترین کفپوشهای اپوکسی تجهیز کرده است.
کفپوش سالن ورزشی
کفپوش اپوکسی سالن ورزشی جایگزینی بسیار عالی برای فلز، چوب و دیگر مواد سنتی است. سهولت در شستشو و مقاومت در برابر نفوذ رطوبت از سطح، مقاومت در برابر حریق و خوردگی و ضربه از مجموعه عواملی هستند که موجب استقبال سازندگان در به کارگیری کفپوش اپوکسی در سالنهای ورزشی شده اند. کفپوش اپوکسی در سالنهای ورزشی با ضخامت حداکثر سه میلیمتر اجرا میشوند چراکه در غیر این صورت، مشکلاتی همچون بازتاب نور در چشم و سر خوردن ورزشکاران بروز میدهد.
شایان ذکر است که کفپوشهای پلی یورتان بیشترین کاربرد را در تجهیز سالنهای ورزشی دارند.
کفپوش اپوکسی سه بعدی
کفپوش اپوکسی سه بعدی در واقع یکی از زیرمجموعه های انواع کفپوش های اپوکسی دکوراتیو هستند. این کفپوش ها عملکرد و زیبایی منحصر به فردی را از خودشان به نمایش می گذارند و موجب می شوند که از آن ها در مکان هایی مانند سالن ها، فروشگاه ها، ساختمان های مسکونی، ادارات، ساختمان های تجاری و غیره استفاده شود. تنوع در انواع کفپوش اپوکسی سه بعدی بسیار خوب و بالا است، یعنی از کفپوش های رنگی سیاه و سفید و تک رنگ گرفته تا طرح های متالیک و متحرک در این دسته از کفپوش ها جای می گیرد.
رزومه درخشان
بهبد صنعت افتخار اجرای پروژههای بزرگی در بازار بزرگ کیش، ستاد اجرایی امام، وزارت نیرو، ورزشگاه تختی، گمرک بندر انزلی، پل موزه کریم خان، اداره کل تامین اجتماعی، ویلاهای شخصی، بیمارستان شهید رجایی، شرکت رامک، دهکده آبی پارس، نفت سپاهان و بسیاری از صنایع و ساختمانهای ایران را در رزومه خود دارد.
انواع کفپوش اپوکسی
تا به اینجا با مزایا و کاربرد کفپوش اپوکسی آشنا شدید. کفپوش اپوکسی با توجه به محیطی که در آن مورد استفاده قرار میگیرند، به انواع مختلفی تقسیم میشوند.
اپوکسی ضد اسید
در کارخانجاتی همچون کاغذ سازی، کارخانجات داروسازی و کارخانههای تولید مواد غذایی مواد اسیدی شدیدی در محیط وجود دارد و به همین سبب ممکن است پوشش سطح دچار آسیبهای شدیدی شود.
آنتی باکتریال
در کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال امکان رشد قارچ، کپک، باکتری و سایر میکروارگانیسم ها بر روی سطح این محصول وجود ندارد. این نوع از کفپوش اپوکسی، فاقد برجستگی یا فرو رفتگی است و بدون درز تولید میشوند. بیمارستانها، آزمایشگاه ها و داروخانهها محیطهایی هستند که بیشترین استفاده را از کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال را به خود اختصاص دادهاند.
خود تراز
کفپوش اپوکسی خودتراز پوشش بالایی ضخیم تری نسبت به پوشش غلطکی دارند و به همین دلیل مقاومت بیشتری در برابر سایش و پارگی دارند. کفپوش خودتراز به گونهای طراحی شده که یک سطح کاملا صاف و صیقلی داشته باشد. در کفپوش خودتراز، معمولا اپوکسی بیشتری استفاده میشود.
اپوکسی گرانیتی
کفپوش گرانیتی اپوکسی در فضایی استفاده میشود که کارفرما خواهان کفپوشی با طرح سنگ و گرانیت است. این محصول بسیار زیبا بوده و خاصیت ضد لغزش بسیار خوبی دارد.
سه بعدی
کفپوش سه بعدی یکی از جذابیتهای تلفیق علم و هنر در رزین اپوکسی است. کفپوش سه بعدی بعد از پرایمر محل، پوشش چاپ گونه را بر روی خود میبیند و بعد نصب آن، رزینهای اپوکسی که شفافیت و عدم خش پذیری بالایی دارند بر روی آن نصب میگردند.
آنتی استاتیک
کفپوش آنتی الکترواستاتیک یا کفپوش آنتی استاتیک به کفپوشهایی گفته میشود که الکتریسیته بر سطح آنها جمع نمیشود و و به زبانی ساده عایق الکتریکی هستند. برای اجرای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک، نیاز به کف سازی ویژهای نیست.
اپوکسی مایع
کفپوش اپوکسی مایع از ترکیب رزین اپوکسی و هاردنر آمینی تهیه میشود. این کفپوش ضخامتی در حدود 0.5 تا 5 میلیمتر دارد. از آنجایی که ساختار این نوع کفپوش ها پلیمری است، پس از خشک شدن کاملاسفت و سخت میشود و در ضخامت آن هیچ گونه کاهش و تورفتگی دیده نمیشود.
ضد لغزش
کفپوش اپوکسی ضد لغزش از بافتهای مختلف درشت تا ریز تشکل شدهاند تا مانند سایر فپوشهای اپوکسی تجاری و صنعتی، در زمان وجود رطوبت در معرض خطر لغزش قرار نگیرند. استخرها و سالنهای ورزشی از جمله محیطهایی هستند که از وجود این کفپوشها بهره میبرند.
پوست پرتقالی
این عبارت به کفپوشی اطلاق میشود که حالتی ناصاف و مواج دارد و اصطلاحا شبیه پوست پرتقال است. اثر پوست پرتقالی میتواند اثر ضد لغزشی ایجاد کند و معمولا در پوششهای اپوکسی نازکتر ایجاد میشود.
مراحل اجرای پروژه کفپوش اپوکسی
- حذف آلاینده ها و مواد اضافی سطح آماده سازی بتن برای پوشش.
- با جاروبرقی کاملاً جاروبرقی بکشید تا خاک و گرد و غبار از ناحیه پاک شود.
- روکش پرایمر اپوکسی 100% جامد (رنگدانه شده) را روی ناحیه بمالید و آن را پخش کنید.
- اجازه دهید روکش پرایمر اپوکسی روی سطح بچسبد.
- پوشش اپوکسی را روی ناحیه اعمال کنید و اپوکسی را با استفاده از یک غلتک دسته بلند صاف کنید.
- اجازه دهید روکش ساخت اپوکسی روی آن بچسبد.
- هاردنر را روی سرح بریزید.
- لایه نهایی رویی را اعمال کنید.
- منتظر بمانید تا کف اپوکسی صنعتی به طور کامل خشک شود.
برای دریافت مشاوره رایگان درمورد انجام پروژه کفپوش اپوکسی میتوانید با کارشناسان خبره بهبد صنعت پارسا تماس بگیرید.
مواد تشکیل دهنده و فرمولاسیون کفپوش اپوکسی
کفپوش اپوکسی از سه لایه اصلی تشکیل میشود. این سه لایه عبارتند از: لایه پرایمر، لایه میانی، لایه رویی
پرایمر
اجرای یک کفپوش جدید مستلزم در نظر گرفتن بسیاری از نکات است. آماده سازی کف، به عنوان اولین مسئله، بسیار مهم است و در نتیجه پرایمر اهمیت ویژهای پیدا میکند. پرایمرهای اپوکسی نازک هستند و چسبندگی بهتری را هنگام نفوذ به بستر بتن ایجاد میکنند. پرایمرها هنگام استفاده از پوشش های پایه اپوکسی ضخیم تر، پیوند شیمیایی بهتری ایجاد می کنند و همین مسئله باعث ماندگاری بیشتر و دوام بیشتر کفپوش بر روی بتن زیرین میشود.
لایه میانی
این لایه همان چیزی است که ویژگیها و خواص اصلی محصول نهایی را تعیین میکند. لایه میانی، حفرههای بتن را پر میکند و باعث ایجاد خواص مقاومت فیزیکی و مکانیکی میشود. این لایه، حاصل ترکیب رنگ اپوکسی و سیلیس است که به هنگام اجرا ترکیب میشوند. این لایه، عمده ضخامت کفپوش اپوکسی را تشکل میدهد.
لایه نهایی یا رویی
لایه نهایی که به لایه رویی نیز شناخته میشود، باعث افزایش مقاومت و ماندگاری کف اپوکسی، زیبایی، مقاومت شیمیایی، جلوگیری از نفوذ رطوبت و سهولت در شستوشو میشود. اين روکش يک پوشش دو جزیی بر پایه اپوكسی و پلی آمین می باشد كه نهایتاً پوششی سخت ایجاد می كند.
قیمت کفپوش اپوکسی
عوامل تاثیرگذار بر قیمت کفپوش اپوکسی به طور عمده به دو بخش “مواد اولیه” و “هزینه نصب” تقسیم میشود. کفپوش اپوکسی مانند هر سازه دیگری میتواند از اجناسی با کیفیتهای گوناگون اجرا شود و کیفیت مواد نیز تاثیر بسزایی در محاسبات هزینه خواهد داشت.
نوع کفپوش و کاربرد آن،ضخامت و تعداد لایه های مورد نیاز، متراژ سالن و شرایط محیطی که قرار است کفپوش در آن کار شود از جمله عواملی است که بر هزینه نهایی اثرگذار خواهد بود.
نصب کفپوش اپوکسی چه شرایطی دارد؟
کفپوش اپوکسی از مواد شیمیایی خاصی تولید می شود و بنابراین نصب آن نیز باید تحت شرایط مهندسی و با آمادگی انجام شود.
در گام اول باید کف را کاملا تمیز و آماده کرد و مواد اضافی مانند روغن و سایر آلودگیها را از آن پاک کرد.
باید بتن کاملا خشک باشد.
دمی محیط بیشتر از 10 درجه سانتی گراد و کمتر از 50 درجه سانتی گراد باشد.
کفپوش اپوکسی چه مزایایی دارد؟
تا اینجا احتمالا با بسیاری از ویژگیهای ممتاز کف اپوکسی آشنا شدهاید. در ادامه قصد داریم تعدادی از کلیدی ترین ویژگیهای این محصول را با جزییات بیشتری بررسی کنیم.
مقاومت فیزیکی بالا
از اصلیترین دلایل استفاده رایج این مدل از کفپوشها در محیطهای صنعتی این است که توان مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار دارند. این محصول (با توجه به ضخامت و کیفیتی که کار شده باشد) به راحتی میتواند در برابر فشار ماشین آلات، رفت و آمد لیفتتراک، رفت و آمد افراد، حرکت خودروها و سایر فشارها را تحمل کند. همین مسئله کفپوش اپوکسی را به انتخابی مناسب برای محیطهای شلوغ و پر رفت و آمد تبدیل کرده است.
مقاومت شیمیایی
از جمله چالشهای محیطهای صنعتی و کارخانجات، آزمایشگاهها، بیمارستانها و بسیاری از مکان های دیگر، وجود مادههای شیمیایی اسیدی و قلیایی است. همین مسئله باعث در معرض خطر قرار گرفتن کف محیط در برابر این مواد خورنده است. کفپوش اپوکسی میتواند در برابر مواد شیمیایی مختلف مقاومت کند و کف شما را در برابر خطرات ایمن کند.
قابلیت شست و شو
طبیعتا کف محیط در برابر آلودگیها قرار میگیرد و خواه ناخواه نیاز به شست و شو و تمیز شدن دارد. کفپوش اپوکسی به راحتی با آب و تی پاک میشوند و نیازی به مواد شیمیایی یا شویندههای قوی ندارند. تنها در حالتهای خاص میتوانید از شویندههای سبک و ضعیف نیز استفاده کنید.
سبک بودن
یکی از دغدغههای اصلی مهندسین، وزن نهایی ساختمان است. خوشبختانه کف پوش اپوکسی وزن بسیار کمی دارد و از این جهت، وزن نهایی ساختمان را افزایش نخواهد داد.
تنوع طرح و رنگ
از جذابترین ویژگیهای این محصول، قابلیت شخصیسازی فوقالعاده آن است. کفپوش اپوکسی را میتوان با هر رنگ و طرحی که کارفرما نیاز داشته باشد پیاده سازی کرد و هیچ محدودیت تکنولوژیکی در این باره وجود ندارد. انواع رنگها، طرحهای تزیینی، کوارتز، متالیک، اکلیلی و… را میتوان با این سیستم پیاده سازی کرد.
محیطهای صنعتی و آزمایشگاهی وسایل الکتریکی زیادی را در خود جای میدهند. اگر کفپوش شما عایق و ضد الکتریسیته ساکن نبوده و استانداردهای لازم را نداشته باشد میتواند منجر به خطرات انسانی و یا سوختن تجهیزات شود. کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک بهترین راه حل مورد استفاده در این محیطها به عنوان کفپوش آزمایشگاهی ست.
طول عمر کفپوش اپوکسی و دوام آن
میتوان گفت پاسخ مشخصی برای این سوال وجود ندارد. مدت دوام کفپوش اپوکسی شما به عوامل مختلفی بستگی دارد. در صورتی که کیفیت محصول خوب بوده و نحوه نصب و اجرای آن به درستی انجام شود، میتواند تا دو دهه و بیشتر نیز عمر کند. در ادامه به عوامل تاثیرگذار بر طول عمر کف اپوکسی اشاره میکنیم:
نحوه نصب و اجرا: کیفیت کفپوش، به نحوه ترکیب صحیح متریال رزین و هاردنر بستگی دارد.
ترافیک عبوری: طبیعتا، محیطهای پر رفت و آمد و محیطهایی که ماشین آلات سنگین دارند، طول عمر کف را تحتالشعاع قرار میدهند.
نحوه نگهداری و تعمیرات: شستوشوی مناسب و اصولی و تعمیر ایرادات بلافاصله پس از اتفاق، یکی از فاکتورهای موثر طول عمر کفپوش اپوکسی است.
کفپوش پلی یورتان و تفاوت آن با کفپوش اپوکسی
کفپوش اپوکسی و پلی یورتان هر دو کاربرد زیادی در ساخت کفپوش صنعتی دارند و انتخاب بین این دو بیش از هر چیز به نوع کاربری مورد نیاز و انتظاراتی که کارفرما دارد بستگی خواهد داشت. در ادامه به برخی تفاوتها و شباهتهای این دو کفپوش میپردازیم.
این کفپوشها هر دو مقاومت بسیار بالایی دارند، ضد آب و رطوبت هستند و کف اصلی محیط شما در برابر آسیب ها محافظت میکند.
اما تفاوتهای این دو نوع کفپوش چیست؟ اول از همه باید گفت گفت که پلی یورتان انعطاف و ارتجاع بیشتری دارد و اپوکسی سطح سخت تری دارد و دقیقا به همین دلیل است که در مناطق پر ترافیک معمولا از کفپوشهای پلی یورتان استفاده استفاده میکنند. همین انعطاف پذیری مقاومت کفپوش پلی یورتان در برابر تغییرات دما را نیز افزایش میدهد.
وقتی درمورد مقایسه کفپوش اپوکسی و پلی یورتان (اورتان) صحبت میکنیم هیچ کدام از این دو محصول برنده یا بازنده نیستند و تنها مقتضیات پروژه است که تعیین میکند از کدام یک از این مصولات در پروژه استفاده شود. مشاورین بهبد صنعت با 3 دهه تجربه در اجرای انواع کفپوشها، آماده ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان است.
نگهداری از کفپوش اپوکسی چگونه انجام میشود؟
هر محصولی نیاز به نگهداری اصولی دارد و نگهداری و نظافت اصولی به همراه رسیدگی و تعمیر دورهای نقش مهمی در افزایش طول عمر کفپوش اپوکسی دارد.
مهمترین نکات در این مسئله این است که شست و شوی کفپوش باید توسط مواد شوینده مخصوص انجام شود، مواد شیمیایی خطرناک بر روی سطح کفپوش ریخته نشود، ضربات متعدد و زیاد به کفپوش وارد نشود.
برای تمیز کردن کفپوشهای اپوکسی بهتر است از یک تی تمیز استفاده کرده و مواد شوینده را سریعتر از کف پاک کنید. برای شستن، بهتر است هیچگاه از وایتکس و جوهر لیمو استفاده نکنید.
تحت شرایط مختلف و خصوصا در محیطهای صنعتی علی رغم مقاومت بسیار زیاد کف اپوکسی، امکان آسیب رسیدن به این محصول نیز وجود دارد. در این حالتها، بهبد صنعت پارسا راهکارهایی را برای تعمیر کف اپوکسی ارائه میدهد.
برای افزایش طول عمر و حفظ زیبایی کفپوش، بهتر است تمام ایرادات را بلافاصله رفع کرده و تعمیرات بلافاصله شروع شود.
سوالات متداول
در ادامه برخی از سوالات متداول که کاربران با آن روبرو میشوند را بررسی خواهیم کرد.
عوامل تاثیرگذار بر قیمت اپوکسی چه چیزهایی است؟
کاربری و نوع پروژه، متراژ محیط، نوع سطح زیرین، ضخامت و تعداد لایهها، مقدار مواد مصرفی، کیفیت مواد و هزینه نیروی انسانی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر هزینه نهایی اجرای پروژه خواهد بود.
مدت زمان اجرای پروژه کفپوش اپوکسی چقدر زمان میبرد؟
آیا کفپوش اپوکسی زود خراشیده میشود؟
خیر. کفپوشهای اپوکسی مقاوت بالایی دارند و به راحتی آسیب نمیبینند. هنگامی که یک ابزار خشن روی کف مالیده یا کشیده شود، کفپوش اپوکسی ممکن است خراشیده شود. بنابراین از کشیدن اجسام سنگین و آسیب زا بر روی کف خودداری کنید.
ضخامت کفپوش اپوکسی چقدر است؟
این مورد بستگی به پروژه دارد. در واقع ضخامت کفپوش به نوع کاربری آن و کفیت مورد نظر بستگی دارد. در محیطهای کم رفت و آمد، میتوان سطح نازکتری داشت و در محیطهایی که ماشین آلات سنگین و یا رفت و آمد زیادی دارند، طبعا باید ضخامت کفپوش را افزایش داد.
طول عمر کفپوش اپوکسی چقدر است؟
کفپوشی که به درستی و با اصول نگهداری و مراقبت شود میتواند از 10 تا 20 سال به خوبی کار کند. طبیعتا این مسئله به پارمترهای گوناگونی مانند ضخامت، میزان ترافیک عبوری و… بستگی دارد.
کفپوش اپوکسی را روی چه سطوحی میتوان اجرا کرد؟
این محصول را تقریبا بر روی هر سطحی از جمله سیمان، بتن، سرامیک، موزاییک و… میتوان اجرا کرد ولیکن نکته حایز اهمیت این است که قبل از اجرای اپوکسی، باید کف محیط کاملا آماده پیاده سازی اپوکسی بر روی آن شود.
چه مدت بعد از اتمام کار، کفپوش قابل استفاده است؟
در حالت عادی، کفپوش بعد از یک روز امکان بهره برداری دارد ولی توصیه اکید ما این است که در این کار عجله نشود و بین 3 تا 5 روز به اپوکسی اجازه دهیم که کاملا خشک شده و آماده بهره برداری شود.
کفپوش اپوکسی میتواند رنگ دلخواه من را داشته باشد؟
یکی از مزیتهای فوقالعاده اپوکسی نسبت به باقی کفپوشها، قابلیت رنگ بندی و تزیینی متنوعی است که ارائه میدهد. کفپوش اپوکسی در بیش از چند هزار رنگ مختلف و بی نهایت طرح قابل اجراست که در این مورد مشاورههای مورد نیاز به شما عزیزان داده خواهد شد.