کفپوش پی وی سی (PVC) یکی از بهترین و مقرون به صرفه ترین محصولاتی است، که می توان آن را جایگزین پارکت، سرامیک و یا سنگ در بسیاری از فضاهای داخلی کرد. متریال به کار رفته در ساخت کفپوش های پی وی سی، یکی از تولیدات بسیار مهم و با ارزش در بین محصولات پتروشیمی یعنی Poly Vinyl Chloride و یا PVC است. به همین دلیل از مقاومت و عمر بسیار بالایی برخوردارند و از آنها می توان در مناطقی که رطوبت بسیار بالایی دارند نیز استفاده کرد.

کفپوش پی وی سی نوعی کفپوش صنعتی و نوعی پلاستیک است، که به صورت چند لایه ساخته می شود. این کفپوش ها در طرح ها و رنگ های مختلف تولید می شود. بنابراین می توان با توجه به طراحی فضای داخلی مکان مورد نظر یکی از آن ها را انتخاب کرد. این محصول همچنین دارای ضخامت های مختلف همچون 2، 3 و 5 میلیمتر می باشد، که در ایجاد فضایی زیبا در مکان های مختلف استفاده می شود.

در بسیاری از فضاهای داخلی ساختمان ها همچون منازل، ساختمان های اداری، آموزشگاه ها و… از کفپوش پی وی سی استفاده می شود، تا از مزایای آن بهره مند شوند. این محصول می تواند ترکیبی از مزایای استفاده از پارکت و یا لمینت چوبی را با توجه به ویژگی اقتصادی بودن آن، در اختیار مشتریان قرار دهد. این محصول به تازگی طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است. بسیاری از افراد در طراحی داخلی ساختمان های خود از از این محصول و ویژگی های آن استفاده می کنند.

ویژگی های کفپوش پی وی سی

با توجه به ویژگی های کفپوش پی وی سی (PVC) شاهد استفاده از آن در طراحی داخلی هستیم. این محصول ضد آب می باشد و به راحتی در برابر رطوبت مقاومت می کند. اگر به دنبال ایجاد تغییراتی مقرون به صرفه در فضای داخلی ساختمان ها هستید، می توانید از کفپوش های پی وی سی با طراحی و رنگ آمیزی های مختلف استفاده کنید.

یکی از مهمترین ویژگی های این محصول، خاصیت عایق بودن آن در برابر صدا و حرارت می باشد. به نوعی می توان گفت که این کفپوش می تواند تا حد زیادی از هدر رفتن و اتلاف انرژی جلوگیری کند. همچنین راه رفتن بر روی این کفپوش ها بی صدا بوده و برای فضای داخلی آپارتمان ها بسیار مناسب است.

در صورت نیاز می توان به راحتی کفپوش پی وی سی را شستشو داده و به نظافت آن پرداخت. با توجه به اینکه این محصول از مقاومت بالایی در برابر رطوبت برخوردار است، می توان در صورت نیاز به راحتی آن را شستشو داد. کفپوش پی وی سی همچنین در برابر ضربه بسیار مقاوم بوده و نسبت به سایر کفپوش ها از مقاومت بالاتری برخوردار است.

از دیگر ویژگی های مهم این محصول می توان به کاربرد بسیار بالا و همچنین امکان تطبیق با فضاهای مختلف اشاره کرد. کفپوش پی وی سی دارای تنوع زیادی در طرح و رنگ می باشد. به همین منظور می تواند با هر فضایی هماهنگ شده و آن را به بهترین شکل ممکن زیبا و چشم نواز کند.

انواع کفپوش های پی وی سی

کفپوش پی وی سی (PVC) یکی از محصولات مدرن در بازار میباشد، که برای پوشش کف ساختمان‌های تجاری، اداری، منازل مسکونی و… از آنها استفاده میشود. تنوع بالا و انواع مختلف آن قابلیت هماهنگی با هر نوع سلیقه ای را خواهد داشت. برای اینکه کفپوش ها از دوام و استحکام بیشتری برخوردار شوند، لایه های محافظ به شکل آجدار و ساده بر روی آن ها قرار می‌گیرد.

نوع آجدار کفپوش پی وی سی با ایجاد آج هایی همچون کفپوش های پارکت از ایجاد سطحی لغزنده که باعث سر خوردن بر روی آن می شود، جلوگیری می کند. نوع ساده آن نیز از انسجام کافی و همچنین ضخامت و انعطاف مناسب برخوردار است، تا به راحتی بتوان آنها را در کنار یکدیگر قرار داد. این کفپوش ها همچنین از لایه های مختلفی از جمله لایه UV، لایه پوششی، لایه طرح دار، لایه اصلی و لایه زیرین برخوردار است. این امر نشان دهنده کیفیت و انسجام در این کفپوش ها می باشد.

مزایا و معایب کفپوش های PVC

کفپوش پی وی سی از استحکام و دوام بالایی برخوردار است و نصب آسان، سریع و راحت آن ها از مزایای استفاده از این کفپوش ها به شمار می رود. عمر بالای کفپوش PVC و همچنین شستشوی آسان محبوبیت بسیار زیادی را در استفاده از این کفپوش ها ایجاد کرده است. از دیگر مزایای مهم این کفپوش ها که می توان آن را در بسیاری از ساختمان ها استفاده کرد، مقاومت در برابر اسید و حرارت می باشد.

اما باید پیش از انتخاب کفپوش پی وی سی این نکات را نیز در نظر داشته باشید که اجرت نصب آن ها نسبتا بالا می باشد. همچنین انعطاف بیش از اندازه این کفپوش ها، باعث می شود که اثر پایه های مبل بر روی آن ها باقی مانده و ظاهر نامناسبی به آن ببخشد. پس از استفاده از این محصولات لایه زیرین (کف ساختمان) از بین رفته و برخلاف پارکت که می توان بارها آن را برداشته و نصب کرد، نمی توان مجددا از آن استفاده کرد. متاسفانه برخی از این کفپوش ها که از ضخامت کمتری برخوردارند، در برابر حرارت ناشی از نور خورشید مقاوم نبوده و رنگ خود را از دست می دهند.

نحوه اجرای کفپوش های پی وی سی

نصب کفپوش پی وی سی نیاز به ابزارهای خاصی نداشته و همین امر باعث شده تا نصب راحت تری نسبت به سایر کفپوش ها داشته باشد. این محصولات را می توان بر روی سطوحی همچون سیمان، سرامیک، موزاییک و بتن نصب کرد. پیش از نصب باید تمامی کف ساختمان هم سطح شده، تا با استفاده از چسب مخصوص شروع به چسباندن آن کرد. توجه داشته باشید که پس از نصب این کفپوش ها امکان جداسازی و یا جابه جایی وجود نخواهد داشت.

برای نصب و ایجاد برش بر روی کفپوش می توان از کارد موکت بری، قیچی و… نیز استفاده کرد. مدت زمان نصب این کفپوش ها بر اساس متراژ مورد نظر آن ها متفاوت می باشد، اما نسبت به سایر کفپوش ها کوتاه تر می باشد.

جایگزین‌های PVC چیست؟

 

کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی

کفپوش پلی یورتان